Wij proberen zo veel mogelijk browsers te ondersteunen zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Momenteel ondersteunen wij Internet Explorer 7 en hoger, Safari, Firefox, Opera, Chrome. Ook is Saltini CleanControl compatibel met Apple iPad, Apple iPhone en Google Android. Het lokaal opslaan van uw inventarisatie of keuring zodat u deze zonder internet kunt uitvoeren wordt ondersteund op iPad en Android tablets.

Om een ruimtestaat in te lezen dient deze eerst als "CSV" bestand opgeslagen te worden. Open hiervoor het bestand in Excel en ga naar "Opslaan als". Kies hier voor "CSV (gescheiden door lijstscheidingstekens)".

Het opgeslagen bestand kunt u in CleanControl inlezen door naar de ruimtestaat te gaan en vervolgens op de knop "Importeren" te klikken. U krijgt nu de mogelijkheid om aan te geven waar CleanControl de gegevens in het bestand kan vinden. Geef aan op welke rij de eerste rij is met ruimtegegevens en welke kolommen gebruikt dienen te worden. Klik op "Importeer" om het bestand te laten verwerken door CleanControl.

CleanControl ondersteunt de meest gebruikte afbeeldingsformaten (JPG, PNG en GIF), maar ook plattegronden in Adobe PDF kunnen direct toegevoegd worden.
Ja, u kunt in CleanControl opgeven hoe veel VSR-KMS keuringen gepland staan per jaar voor een locatie. Als de frequentie lager is dan maandelijks dan zal de minimale steekproefgrootte, als deze in het "grijze gebied" zou vallen, automatisch verhoogd tot het eerste punt waarop de grootte wel afdoende is.
Ja, u kunt deze inventarisaties gemakkelijk in CleanControl toevoegen. Vanaf papier kunt u de gegevens handmatig overnemen. Mocht u de inventarisaties digitaal beschikbaar hebben dan kunnen deze meestal geïmporteerd worden.

Als u er voor kiest om gebruik te maken van een ruimtestaat dan zijn de volgende steekproefmethodes beschikbaar:

Willekeurige steekproef: U geeft het aantal ruimten op dat u wilt keuren en CleanControl selecteert willekeurig het opgegeven aantal ruimten uit de ruimtestaat.

Willekeurige steekproef per ruimtecategorie: U geeft per ruimtecategorie het aantal ruimten op dat u wilt keuren. CleanControl kies willekeurig de ruimten uit de ruimtestaat per ruimtecategorie.

Kies ruimten handmatig: U kiest zelf de ruimten die u wilt keuren uit de ruimtestaat.

Bepaal steekproef ad-hoc tijdens keuring: U begint met keuren en gedurende de keuring kunt u per keer een nieuwe ruimte kiezen die u dan wilt keuren.

Dat kan. U kunt na afloop van een DKS controle de resultaten downloaden in de vorm van een DKS formulier. Deze kunt u opslaan, afdrukken of versturen per e-mail.

De kosten voor CleanControl zijn afhankelijk van meerdere factoren. Hoeveel gebruikers zou u toegang willen geven tot CleanControl? Hoeveel keuringen verwacht u uit te voeren met het systeem? Wij bieden een onbeperkt abonnement per gebruiker waarbij u een vast bedrag per maand betaalt, maar wellicht is het voor u voordeliger om van ons "Pay-per-use" account gebruik te maken. Hierbij betaald u niet per gebruiker, maar per uitgevoerde keuring. Eventueel zijn deze vormen ook gecombineerd mogelijk. Neem daarom contact met ons op om een scherpe offerte te ontvangen die precies aansluit bij uw situatie.
Ja, als u besluit om (tijdelijk) geen gebruik te maken van CleanControl zullen uw gegevens gearchiveerd worden. Deze gearchiveerde gegevens kunnen weer hersteld worden zodat u weer verder kunt gaan waar u gebleven was.
Ja, CleanControl biedt een webservice/api die gebruikt kan worden om de resultaten van de verschillende keuringen in andere systemen (bijvoorbeeld een zelf ontwikkeld dashboard) te gebruiken. Neem voor meer informatie contact met ons op.
Nee, CleanControl is alleen beschikbaar als webapplicatie. Wij hebben hier bewust voor gekozen omdat wij op deze manier iedereen dezelfde gebruikerservaring kunnen bieden. De mogelijkheden van een webapplicatie zijn nagenoeg gelijk als van een "native app", maar de voordelen zijn groot. Zo heeft u altijd de laatste versie zonder updates uit te hoeven voeren en kunt u CleanControl op vrijwel alle denkbare computers of tablets gebruiken.
Vindt u niet het antwoord op uw vraag? Neem contact met ons op.